IC Holding Surdurulebilirlik
COP28 UAE

IC Holding ve Grup Şirketleri olarak, sürdürülebilir bir geleceğin izinden ayrılmamak, bu yöndeki gelişmeleri yakından takip etmek yaklaşımı ile bu yıl başkanlığını Birleşik Arap Emirlikleri'nin yürüttüğü Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28. Taraflar Konferansı (COP28) katılımcıları arasında yer aldık.

30 Kasım-12 Aralık 2023 tarihleri arasında Dubai'de gerçekleştirilen, final metni 13 Aralık'ta açıklanan COP28'e grubumuz adına katılan IC İçtaş Enerji Yatırım Holding İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Taşkın Kızılok ile Yatırımlar ve Kamu İlişkileri Genel Müdür Yardımcısı Feti Erbaş, İklim Değişikliği Konferansı'ndaki pek çok oturuma katılım gösterdi.

İklim krizi ile mücadelede gelecek yıllarda izlenecek eylem planlarının oluşturulması amacıyla, katılımcı sayısını tarihindeki en yüksek seviyede izleyen COP28, çeşitli bildiri imzaları ve alınan yeni ortak kararlar ile dönüm noktası niteliğinde gerçekleşti. IC Holding ve Grup Şirketleri tarafından “Gelişimin Etkisi” teması ile yürütülen sürdürülebilirlik çalışmaları, SKA 13 odağında 1,5 derece hedefini desteklemek üzere devam edecek.